Kvůli nepříznivé situaci v mezinárodní lodní dopravě - nové objednávky distribuujeme od 1.4.2024. OBJEDNÁVEJTE UŽ NYNÍ!!!

Zdravotní benefity japonské rýže

Zdravotní benefity při konzumaci japonské rýže!

Zdraví je jedno s nejdůležitější věci v našem životě a investovat do našeho zdraví je možná ta nejlepší investice co my můžeme udělat. Po návratu s Japonska a 30 letech života mimo Evropu mě neunikla to, že mnoho lidí v Cechách má nadváhou, jsou dost obézní a je evidentně vidět že nežijí zdravý život ohledně stravy se týče. Asi největším důvodem není každodenní přejídání ale spíše nezdravá strava. Používání másla a oleje, konzumace zpracovaných surovin, příliš velká konzumace smažených nebo těžkých jídel,  které jsou těžce stravitelné, používání nadměrné množství cukru. Tyto všechny věci ovlivňují lidský organismus a můžou míti nepříznivé i katastrofické účinky nejenom na lidský organismus ale i duševní stav každého člověka. Proto každodenní zdravý rytmus a pocit kontroly nad svojí vlastní stravou je velice důležitý. V Čechách je to velice obtížné poněvadž strava lidí v Cechách a česká gastronomie nemá velikou variaci. Nedostatek zeleniny, surových potravin které positivně ovlivňují organismus a napomáhá k zdravé života je velice omezenější než je tomu třeba v Řecké kuchyni nebo hlavně v Japonské kuchyni. A když jsou dostupné jejích cena je dosti nepřijatelná pro mnoho Čechů. 

Proto doporučuji začít jist japonskou rýži. Konzumace japonské rýže by se měla stát mnohem častější součástí každodenní stravy u Čechů. Nejenom že se snažím přes svoji firmu, aby japonská rýže byla dostupná skoro možná co nevíte Čechům, nejedná se zde pouze otázka možnosti nákupu ale také i ceny. Protože nakupuji a dovážím japonskou rýži přímo od japonských farmářů, zaručujeme to nejkvalitnější japonskou rýži za tu co možná nejlevnější cenu v Evropě. Proto vyzkoušejte naší japonskou rýži a nebudete zklamání. 

Japonská rýže se vaří bez másla a oleje, nepoužívá se žádný cukr. Japonská rýže je mnohem zdravější a výživnější, protože obsahuje porovnatelně velké množství minerálů, vláknin a vitamínů. Ale japonská rýže také pomáhá i hubnout. Správná strava a konzumace japonské rýže Vám nejenom dodá energii a zdraví ale také Vás nasytí, takže přírodně omezíte konzumaci nadměrné množství kalorií. V Japonsku se lidé nejenom dožívají dlouhého věku, v průměru 86 let, ale také mnoho starších lidí zůstávají aktivní až do mnohem staršího věku. A toto je samozřejmě důsledek zdravé stravy, která dodává Japoncům důležitou energii, bílkoviny, vlákniny, vitaminy a minerály. Mnoho Japonců zůstávají štíhlý a zdraví. A v samém centru toho dlouhodobého procesu zdravé výživy a života je samozřejmě japonská rýže. 

Japonská rýže je mnohem zdravější než ostatní rýže díky svým vysokým obsahem vlákniny, minerálů a vitamínu. Japonská rýže také obsahu až o 10 procent více vody než ostatní druhy rýže. Proto je lehčí, jemnější, lépe stravitelná. Díky své lepkavost a sladkosti se rýže dá jíst jenom tak sama protože má specifickou chuť a aroma kvůli svému způsobu pěstování. Vyzkoušejte japonskou rýži a nebudete zklamání. Pro ty kteří si myslí že je japonská rýže dráha, navštivte japonskaryze.cz kde prodáváme vysoce kvalitní originální japonskou rýži dovezenou přímo od japonských farmářů. I když se Vám zdá že je rýže trochu dražší než normální rýže, investujeme do svého zdraví a prodlužujete si život. A nesmíte zapomenout že díky velkému množství vody která se nachází v japonské rýže, z 100 gramu rýže po uvaření dostanete až 240 gramu. Rýže Vám naroste 2.3 nebo až 2.4 krát. Mnohem více než ostatní druhy rýže. Takže když změníte pohled, tak vlastně je japonská rýže levná s porovnáním s jinými druhy rýže.